۱۳۹۴ دوشنبه ۱۲ بهمن ارمان
3تیتر محم روزنامه ارمان
تظاهرات خیابانی راه اصلاح قرار داد نیست

آرمان: امروز، روزی بهیاد ماندنی در تاریخ ایران است یعنی روزی که امام خمینی(ره) پس از سالها دوری از وطن به دلیل ظلم و جور رژیم شاهنشاهی به وطن بازگشت و تنها 10 روز پس از آن انقلاب اسلامی به پیروزی رسید. همگان واقف هستند «وحدت» موثرترین نقش را در این پیروزی داشت که تدبیر امام خمینی آن را به ملت آموخت. دیروز بار دیگر این وحدت تداعی شد و بار دیگر لبخند بر لب دلسوزان آمد. روز گذشته رئیسجمهور با اعضای هیات دولت در آستانه ایاما... دهه فجر انقلاب اسلامی با حضور در حرم مطهر امام راحل با آرمانهای بنیانگذار کبیر جمهوری اسلامی تجدید میثاق و با اهدای تاج گل و قرائت فاتحه به مقام شامخ امام خمینی(س) ادای احترام کردند. در این مراسم آیتا... سیدحسن خمینی تولیت حرم مطهر امام خمینی(س) نیز حضور داشت. رئیسجمهوری و اعضای هیات دولت همچنین با حضور بر سر مزار شهیدان والامقام هفتم تیر و هشتم شهریور (شهدای دولت) با قرائت فاتحهای، یاد و خاطر آنها را گرامی داشتند.
دین و دینسالاری در کنار مردمسالاری است
رئیسجمهوری در حاشیه مراسم تجدید میثاق با آرمانهای بلند حضرت امام خمینی، با تاکید بر اینکه «راه و اصول امام همواره برای دولت و ملت ایران راهگشا و راهنما بوده و خواهد بود»، گفت: شجاعت امام در ایستادگی در برابر استبداد و استعمار قدرتهای بزرگ، شجاعت در جنگ و مقاومت و شجاعت در صلح و اجرای مدیریت شرایط جدید بعد از جنگ تحمیلی در کشور، همگی از ویژگیهای برجسته امام راحل است که میتواند برای ما درسآموز باشد. حجتالاسلام حسن روحانی تصریح کرد: البته امروز هم رهبری شجاع و مدیر، همان مسیر حضرت امام را ادامه میدهند و همگی مشاهده کردند که فتوای سیاسی ایشان در حقالناس بودن رأی مردم و رویکرد نرمش قهرمانانه تا چه میزان راهگشا و در ایجاد شرایط نوین در کشور تاثیرگذار بوده است. روحانی اساس و پایه انقلاب اسلامی را استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی دانست و گفت: آزادی در اندیشه امام و انقلاب نه به معنای هرج و مرج بلکه به معنای آزادی در بیان، آزادی در انتخابات و برای اداره و پیشرفت کشور است و استقلال نیز نه به معنای انزوا بلکه به معنای نفی استیلای دیگران است که ما نه بیگانهپرستیم و نه بیگانهستیز؛ و نه انزوا را میپذیریم و نه هضم در جامعه غربی را قبول میکنیم. روحانی با بیان اینکه امام از روز اول به ما یاد دادند که دین و دینسالاری در کنار مردمسالاری قرار دارد گفت: امام راحل از روز اول به خوبی برای ما تبیین کردند که بقای نظام در صورتی امکانپذیر است که مردم پشتیبان این نظام باشند و اداره کشور با آرای مردم باشد و لذا در بیانی چنین فرمودند که باید پایگاه ملی داشت و با بیان روشن و صریح تاکید کردند که تمام ارکان جمهوری اسلامی به دست مردم و با آرای مردم خواهد بود. روحانی افزود: این جمله امام که «همه امور به دست مردم است» برای ما روشن میسازد که پایه واساس این نظام در چارچوب احکام و مقررات اسلامی و رأی و نظر مردم است.
حضور مردم در انتخابات کارساز است
رئیسجمهوری در بخش دیگری از سخنان خود حضور مردم در انتخابات را کارساز توصیف کرد و با تاکید بر اینکه هیچ حرکتی نباید امید را از مردم سلب کند، گفت: در هیچ شرایطی نباید به صندوقهای آرا پشت کنیم اگر حضور مردم در صندوق آرای خرداد 92 نبود امروز پیروزی در مذاکرات هستهای و پایان تحریمها را تجربه نمیکردیم. لذا امروز هم همان راه باید ادامه یابد و مردم باید در هر شرایطی در پای صندوقهای آرا حضور یافته و بهترینها را برای مجلس و خبرگان برگزینند. روحانی تصریح کرد: این روزها از سوی شورای محترم نگهبان انتظار این است که امید بیشتری به جامعه برگردد و مردم با فضای بازتر و توان انتخاب بیشتر و رقابت گستردهتری بتوانند در انتخابات هفتم اسفند حضور یابند.
تعابیر رئیسجمهور درباره سید حسن خمینی
وی با تبریک ایام پیروزی انقلاب اسلامی به ملت ایران، رهبر معظم انقلاب و بیت مکرم حضرت امام خمینی اظهار داشت: بیت امام راحل در نهضت اسلامی و پیروزی انقلاب و پس از آن در استقرار این نظام زحمات زیادی متحمل شده و بار مسئولیت سنگینی بر دوش داشتهاند و عزیزان بزرگواری را در این راه تقدیم کردهاند. لذا احترام به امام، احترام به راه و اصول امام و احترام به بیت امام است. رئیسجمهوری اضافه کرد: همچنین این ایام را به یادگار عزیز، عالم و دانشمند حضرت حجتالاسلام والمسلمین سیدحسن خمینی تبریک و تهنیت میگویم.
سخنان امام نباید ابزار جناحی شود
رئیس دولت با تاکید بر اینکه افکار و اصول امام راحل یک مجموعه منسجم است و نباید بخشی از آن را مورد توجه قرار داده و بخشی دیگر فراموش شود، اظهار داشت: از سخنان امام خمینی نباید به عنوان ابزار جناحی و گروهی استفاده شود، افکار و اصول امام به مانند درخت طیبه و مثمر ثمری است که همه ایام و روزهای آن باید مورد توجه باشد. اگر مرتب تصویر زمستانی از این درخت نشان داده شود این به حق نیست. این درخت طیبه، بهار و تابستان دارد و باید به شاخسار پر از میوه آن هم توجه شود. رئیسجمهوری تاکید کرد: همه باید نه به زبان بلکه در عمل تابع مجموعه راه و اصول امام باشیم. دکتر روحانی ادامه داد: از همه ملت بزرگ ایران درخواست میکنم مثل هر سال و بیش از سالهای قبل در راهپیمایی عظیم 22بهمن حضور باشکوهی داشته باشند چرا که 22بهمن روز آزادی ملت بزرگ ایران و روز پایان ظلمت و تاریکی است.
احترام به امام، احترام به بیت ایشان است
رئیسجمهوری همچنین در صفحه رسمی خود در توئیتر خواستار احترام به بیت حضرت امام خمینی(ره) شد و نوشت: «احترام به امام خمینی، احترام به راه و اصول امام و احترام به بیت امام است.»
تظاهرات خیابانی راه اصلاح قرار داد نیست
آرمان- علیرضا سالار: صبح شنبه گروهی از دانشجویان بسیجی سهدانشگاه امام صادق(ع)، امیرکبیر و خواجه نصیر تجمعی را در اعتراض به فساد در پرونده قرارداد نفتی کرسنت و قراردادهای جدید نفتی دولت یازدهم مقابل ساختمان این وزارتخانه سامان دادند. اما آنچه به نظر میرسد این است که دلواپسان و حامیان آنها که در هشت سال دولت احمدینژاد چشم بر هر تصمیم و رفتار ناصواب و فساد اقتصادی بستند، حالا منتظرند تا از هر حرکت دولت روحانی بهانهای برای اعتراض و مخالفت مهیا کنند. مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق(ع) مدعی شده است: «تکنوکراتهای لانه کرده در مجموعه وزارت نفت پس از هویدا شدن فساد کرسنت، عزم خود را جزم کردهاند تا با امضای قراردادهای جدید نفتی اهداف خود را پیاده کنند.» در نهایت در پایان این تجمع که به گفته مدیرکل سیاسی استانداری تهران غیرقانونی بود، ۳۸ نفر به اتهام اخلال در نظم عمومی، پس از هماهنگی با مرجع قضایی توسط پلیس تهران بزرگ دستگیر شدند اما طبیعتا این پایان ماجرا نبود و روز گذشته حاشیههای این تجمع به صحن مجلس کشیده شد.
دفاع توکلی از معترضان و انتقاد لاریجانی
دیروز احمد توکلی نماینده اصولگرای مجلس در تذکری خطاب به علی لاریجانی گفت: «از شما انتظار داشتیم به عنوان رئیس مجلس درباره تجمع صورت گرفته و برخورد با دانشجویان تذکر دهید. چرا که دانشجویان در اعتراض به قراردادهای نفتی جدید این تجمع را انجام دادند. هرچند که من میپذیرم بابد برای این اقدام مجوزهای لازم قانونی را میگرفتند اما اهمیت این قراردادها به حدی است که اگر دهها بار دیگر در سراسر کشور علیه آن تظاهرات شود، باز هم کفایت نمیکند.» وی با بیان اینکه از 38 دانشجوی بازداشتی 34 نفر آزاد شدهاند، اما هنوز تکلیف 4 نفر آنها معلوم نیست، افزود: «آقای لاریجانی، از شما میخواهم به این موضوع ورود کرده و تلاش کنید آنها آزاد شوند، چرا که اهمیت پیگیری این قراردادها در اقتصاد کمتر از برجام نیست.» اما علی لاریجانی در پاسخ به توکلی بار دیگر نشان داد که از کاربست عقلانیت بوروکراتیک در مدیریت انتظامبخش کشور به خوبی آگاه است و در مقام رئیس مجلس تسلیم رفتارهای هیجانزده برخی نمیشود. وی در جواب توکلی گفت: «راهحل مشکلات کشور راهاندازی تجمعات غیرقانونی در خیابان نیست.» رئیس مجلس ادامه داد: «در این کشور برای حل مسائل و پیگیری مشکلات نظم و قانون حاکم است؛ لذا نباید این مسائل را در خیابان حل کرد.» لاریجانی در ادامه در پاسخ به اظهارات توکلی خاطرنشان کرد: «براساس پیگیریهای انجام شده گویا شب گذشته (پریشب) تعدادی از دانشجویان آزاد شدهاند، اما واقعیت این است که هر تجمعی باید بر اساس قانون باشد. اگر شما به بندهای این قرارداد اعتراض دارید، رفع این مشکل راهحل خاص خود را دارد. با تظاهرات خیابانی که نمیشود قرارداد تنظیم کرد! ضمن اینکه کارشناسان مختلفی نظر خود را در این باره اعلام کرده و از مجلس نیز هیات تطبیق قوانین در حال رسیدگی به این موضوع است.»
دلیل انتقادها چیست؟!
در حالی که اعضای بسیج سه دانشگاه امامصادق(ع)، امیرکبیر و خواجه نصیر ترجیح دادند با تجمع مقابل وزارت نفت اعتراض خود را به گوش مسئولان دولتی برسانند، بسیج دانشجویی دانشگاه علامهطباطبایی راه دیگری در پیش گرفت و پیشتر در نامهای به رهبری با تشریح معضلات راهبردی قراردادهای جدید نفتی(IPC) خواستار نظارت مجلس بر قراردادهای نفتی شده و مدعی شد: «اتکای عجیب ساختار تصمیمگیری حوزه نفت به عقد قرارداد با شرکتهای خارجی در حالی که به اعتقاد کارشناسان امر نیاز ویژهای به حضور شرکتهای خارجی در صنعت انرژی وجود ندارد، به ویژه با توجه به شرایط خاصی که در ماههای اخیر به وجود آمده که صدای پای آمریکای توطئهگر و همداستانان او بیش از پیش در حوزه نفوذ اقتصادی شنیده میشود، محل تامل جدی است.» اما آیا این قراردادها آنگونه که منتقدان مدعی آن هستند خلاف منافع ملی است؟ و انگیزه این منتقدان از هجمه به دولت چیست؟ داریوش قنبری کارشناس اقتصادی در این باره به آرمان گفت: «قراردادهای نفتی جدید تامین کننده منافع ملی هستند. ما نیازمند جذب سرمایههای خارجی هستیم. در غیر این صورت همچون سالهای گذشته منابع نفتی ما در حوزههای مشترک با همسایگان توسط آنان به غارت خواهد رفت. تکنولوژی داخلی پاسخگوی نیازهای ما در برداشت از این حوزهها نیست. من انگیزه این اعتراضات را سیاسی میدانم. نباید با منافع ملی برخورد جناحی صورت گیرد. منتقدان بگویند اگر این قراردادها نباشد،جایگزین پیشنهادی آنان چیست؟! در شرایط فعلی برای تامین منافع ملی و غارت منابع مشترک نفتی توسط همسایگان باید چه چارهای اندیشید؟!»
آرمان- مهدی رضایی: هر آنکه دوستدار و حامی آیتا... هاشمیرفسنجانی است باید همواره در انتظار هجمه تندروها باشد و اتهاماتی که به او وارد میشود را تاب بیاورد چرا که یکی از منشهای هاشمی همین سکوت در برابر هجمههاست و او میداند که در نهایت آنهایی رسوا خواهند شد که بیاخلاقی و اتهامزنی را هدف خود قرار دادهاند. مثلا سفر فائزه هاشمی به آمریکا را ابزار هجمه به آیتا... هاشمی کردهاند و گمانهزنیهایی میکنند که نشان از دوستی ندارد و مشخص است که به دنبال هجمه و تخریب هستند یا سیدحمید حسینی از جمله این افراد است که به آیتا... هاشمی علاقه داشته و یک نسبت فامیلی هم با او دارد به همین سبب اکنون که تیر تندروها در ماجرای تلاش برای عدماحراز صلاحیت هاشمی به سنگ خورده است به سراغ اقوام و دوستداران او رفتهاند.
معمای سفر فائزه هاشمی
«فائزه هاشمی به آمریکا رفت.» تیتر اخبار سایتها و رسانههای دلواپسان بود و ناشیانه آن را به انتخابات گره زدند و وقیحانه نوشتند که «شاید اگر هماکنون نیز از او سوال شود که چرا به مسافرت آمریکا تشریففرما شدهاند صحبت از هواخوری یا مسائل درمانی وانواع و اقسام دلایل مضحک و بیاساس را بهانه کند. ساندویچ خوردنی که در سال88 به سخنرانی و جریانسازی مخالفان و آشوب طلبان نظام در خیابانهای تهران تبدیل شد، بعید نیست که امروز هم با کدگرفتن و برنامهریزی برای خطدهی در انتخابات آتی از خیابانها و اتاقفکرهای آمریکایی تبدیل شود.» چنین اتهاماتی برای فائزه تازگی ندارد و جالب اینجاست که نمایندگان مجلس که باید آرامکننده فضای کشور باشند با اظهاراتشان گاه نقش دلواپسان را ایفا میکنند مثلایک نماینده مردم تهران در مجلس گفت: حساسیت دستگاههای امنیتی نسبت به این سفر میتواند از بروز وقایع احتمالی در انتخابات جلوگیری کند. زهره طبیبزاده اظهار داشت: سرویسهای خارجی به دنبال نفوذ در شرایط پسابرجام به داخل کشور هستند، به همین دلیل ما شاهد رفت و آمد و ارتباطات مختلف بین چهرههای مسالهدار سیاسی هستیم که نمونه این موضوع حضور آلن گودمن معاون اسبق سازمان سیا در ایران بود. وی ادامه داد: این فرد به چهار دانشگاه و پژوهشکده بزرگ تهران مراجعه کرد و محمل این سفر آشنایی با دانشجویان و نخبگان علمی بود که از آنها برای سفر خارج ایران و تحصیل در دانشگاههای آمریکا دعوت کرد. دیروز غلامحسین کرباسچی که از اتهامات بیسبب به دختر آیتا... هاشمی گلهمند است اینچنین به سوالات خبرگزاری اصولگرای تسنیم پاسخ داد:
گفته میشود خانم فائزه هاشمیرفسنجانی عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی اخیراً در آستانه انتخابات 7 اسفند به آمریکا سفر کرده است. این خبر درست است؟ شما از اهداف این سفر اطلاع دارید؟
بازجویید؟! میتوانید از ایشان بازجویی کنید. این موضع نظر من نیست که بگویم، باید از خود طرف پرسیده شود.
ایشان همحزبی شما هستند، حدس زدیم شاید شما از این سفر به نوعی مطلع باشید. مثلا بدانید سفر کاری است یا شخصی؟
شما میتوانید از ایشان بازجویی کنید.
اینکه از دبیرکل یک حزب بپرسیم اهداف سفر عضو شورای مرکزی حزب در آستانه انتخابات چیست، بازجویی است؟
شما خوبید مومنید متدینید. راجع به زندگی شخصی افراد بدون مجوز حق ندارید شرعا تحریف بکنید.
ما قصد تحریف نداریم، ضمن اینکه این مساله اصلا شخصی نیست. خانم هاشمی هم حزبی و هم فکر شما هستند.
من خبر ندارم که ایشان به آمریکا رفتهاند و این ادعای شماست.
آنچه جهاننیوز مدعی شد
در پروژهای دیگر جهان نیوز چند روز قبل بحث قراردادهای نفتی را مطرح کرد و نوشت: «پس از آنکه شنیده شد قراردادهای جدید نفتی در لندن تدوین و پیش نویس آن به تهران فرستاده شده است اخبار و اطلاعات جدید از آن حکایت دارد که یک تیم پشتیبانی در لندن به صورت چراغ خاموش در حال نهایی کردن آنهاست و با شرکتهای بزرگ نفتی در حال مذاکره است. سید مهدی حسینی و سید نصرا... ابراهیمی دو چهره مطرح در قراردادهای جدید نفتی هستند. حسینی هم که این روزها همچنان از لندن و جذابیتهای قراردادهای نفتی میگوید گروه جوانی را برای همکاری در نظر گرفته است که نه از سابقه روشنی برخوردارند و نه تجربهای در این زمینه دارند. او آیه کاتبی را به عنوان دبیر کمیته بازنگری در قراردادهای نفتی معرفی کرده است. آیه کاتبی اما رابطه نزدیکی با الهام حسنزاده دارد و با او درباره IPC مقالهای درباره قراردادهای نفتی ایران و جذابیتهای سرمایهگذاری کشور تالیف کرده است که برگرفته از نظریات سید مهدی حسینی است. نکته جالبتر درباره فعالیتهای نفتی حسنزاده و فاتح، همکاری آنها با سید حمید حسینی یکی از فعالان پر رمز و راز تجارت نفت و از نزدیکان آیتا... هاشمیرفسنجانی است. حسینی که طی چند ماه گذشته تاکید بسیاری بر برگزاری کنفرانس لندن داشته است از اعضای موسسه انرژی پایونیر است که مقر اصلی آن در لندن است.»
چطور با آبروی مردم بازی میکنند؟!
سیدحمید حسینی ترجیح داد در آن روز پاسخی به این اتهامات ندهد. اما او دیروز در سایت خود اینگونه به ادعاهای غلط پاسخ داد: «روز شنبه با پیامهای دوستان مواجه شدم که جهان نیوز مطلبی علیه من منتشر کرده که بیان ریشه آن را لازم میدانم. ماجرا از موضع واضح و البته منفی یک رسانه نسبت به آقای هاشمیرفسنجانی آغاز میشود که سعی دارد به هر شکلی دست به تخریب ایشان بزند و از آنجایی که ارادت و روابط سببی من با آقای رفسنجانی را میداند، تلاش میکند با مطرح کردن موضوعاتی علیه من در نهایت آنها را منتسب به آقای رفسنجانی کند، که از نظر من این اقدام بسیار ناپسند و بیثمر است. این سایت در عالم غیب من را جزو حلقه لندن و از عوامل پشت پرده قراردادهای نفتی (IPC) دانسته است و برای اثبات حرف خود آسمان و ریسمان بافته و با انواع روشهای اطلاعاتی که در لندن ثبت شده به عنوان مشاور «پایونیر انرژی » مطبوعاتی، مدرکی را پیدا کرده مبنی بر اینکه نام من در سایت شرکت انگلیسی آمده است. از آنجایی که دکتر حسنزاده مدیرعامل این شرکت که دکترای حقوق نفتی دارد با یکی از دست اندرکاران قرارداد نفتی در ایران یک مقاله مشترک نوشتهاند، بنابراین اینها باهم در ارتباط هستند و از قراردادهای جدید نفتی منتفع میشوند! واقعا به هوش و ذکاوت این آقایان باید تبریک گفت و متاسف شد که چطور به راحتی با آبروی مردم بازی میکنند.»
- ۹۴/۱۱/۱۲
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
هم میهن ارجمند! درود فراوان!
با هدف توانمند سازی فرهنگ ملی و پاسداری از یکپارچگی ایران کهن
"وب بر شاخسار سخن "
هر ماه دو یادداشت ملی – میهنی را به هموطنان عزیز پیشکش می کند.
خواهشمنداست ضمن مطالعه، آن را به ده نفر از هم میهنان ارسال نمایید.
آدرس ها:
http://payam-ghanoun.ir/
http://payam-chanoun.blogfa.com/
[گل]
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥